Očevid

Kuća u Gračanima odletjela u zrak jer su cijevi propuštale plin

gračani
Željko Lukunić/Pixsell
10.10.2010.
u 20:19

Zbog istjecanja zemnog plina stvorila se eksplozivna koncentracija pa je izbila eksplozija te požar u kojem je izgorio dio kuće

Eksplozija, koja je razorila obiteljsku kuću na Gračanskoj cesti 108 u četvrtak, najvjerojatnije se dogodila jer su cijevi plinskih instalacija ili plinske peći u kuhinji propuštale zemni plin. Zbog istjecanja zemnog plina stvorila se eksplozivna koncentracija pa je izbila eksplozija te požar u kojem je izgorio dio kuće.

Veći se dio kuće i urušio te je nastala velika šteta. Zbog eksplozije oštećena su i stakla i vrata strujnog ormarića obližnje obiteljske kuće 66-godišnjaka. Na mjesto događaja izišli su građevinski inspektori koji su ustanovili kako postoji opasnost od urušavanja objekta, pa će se očevid nastaviti kada se ukloni opasnost od urušavanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
21:21 10.10.2010.

Ma, bit ce kuca jos, ... vazno da je prilikom kupanja nas \'\'GRUNF\'\' prosao tek s manjim ozljedama, ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije