Čakovec - Zadar

Kupio traktorsku prikolicu, no iz Međimurja je nisu isporučili. Uhićen 56-godišnjak, oštetio kupca za 57.500 kuna

Šišan: Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
24.03.2022.
u 11:12

Protiv osumnjičenog 56-godišnjaka, kao odgovorne osobe, te protiv trgovačkog društva kao pravne osobe se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije proveli su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Tako ga se sumnjiči da je kao odgovorna osoba trgovačkog društva s čakovečkog područja u mjesecu kolovozu 2021.godine dogovorio kupoprodaju traktorske prikolice s rokom isporuke do kraja rujna iste godine, temeljem čega je oštećeni 48-godišnji kupac na račun društva uplatio novčani iznos od 57.500 kuna, nakon čega u dogovorenom roku nije isporučena naručena prikolica niti su vraćena uplaćena sredstva, a za koji iznos je svom društvu pribavio nepripadnu imovinsku korist. .

Protiv osumnjičenog 56-godišnjaka, kao odgovorne osobe, te protiv trgovačkog društva kao pravne osobe se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije