Birmingham

Stravičan lančani sudar u Britaniji: Najmanje 6 poginulih

Foto: Reuters
1/4
17.12.2017.
u 13:00

Sudar je izbacio četvoricu muškaraca iz jednog automobila i trojica su poginula na mjestu nesreće, dok je četvrti u bolnici u kritičnom stanju.

Šestero ljudi je poginulo, a jedna osoba je u kritičnom stanju nakon stravične prometne nesreće u Birminghamu.

Nesreća se dogodila u ulici Belgrave Middleway oko jedan sat iza ponoći, a sudarilo se šest vozila. Vozač taksija i putnica poginuli su na mjestu nesreće, a drugi putnik je preminuo u bolnici, piše BBC.

Sudar je izbacio četvoricu muškaraca iz jednog automobila i trojica su poginula na mjestu nesreće, dok je četvrti u bolnici u kritičnom stanju. Muškarac i žena u prvom automobilu su preživjeli, a još tri automobila su se sudarila pokušavajući izbjeći nesreću.

Zapovjednik vatrogasne službe West Midlandsa Jason Campbell opisao je nesreću kao stravičan incident, a policija je zamolila potencijalne svjedoke da ih kontaktiraju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije