Svečana prisega

Laptoš i Haramina Hranilović prisegnule na dužnost zamjenica glavnog državnog odvjetnika

Tamara Laptoš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
11.04.2014.
u 18:33

Tamara Laptoš i Gordana Haramina Hranilović svečano su prisegnule na dužnost zamjenica Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske

Tamara Laptoš i Gordana Haramina Hranilović svečano su prisegnule na dužnost zamjenica Glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske nakon što ih je na te dužnosti imenovalo Državnoodvjetničko vijeće. U medijima se već pisalo i da će Tamara Laptoš biti i nova šefica USKOK-a.

Vera Magdić-Bižanović svečano je prisegnula na dužnost općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću. Ujedno, Hrvoje Hrašćanec i Ana Sekovanić su prisegnuli na dužnost zamjenika općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

U povodu izbora novog člana Državnoodvjetničkog vijeća iz reda zastupnika Hrvatskog sabora, Davor Miličević je, prethodno navedenoj prisezi, svečano prisegnuo pred Glavnim državnim odvjetnikom Republike Hrvatske.

>> Tamara Laptoš – Tko je žena koja je iza rešetaka već strpala krupne političke ribe

>>Dinka Cvitana na čelu USKOK-a mogla bi zamijeniti Tamara Laptoš

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije