RUSI NAŠE VOJNIKE SMATRAJU PLAćenicima

Legendarni hrvatski zapovjednik: Dečki, nije rat gostovanje Torcide ili Boysa, ako vas Rusi uhvate likvidirat će vas!

03.03.2022.
u 21:10

– Ne bih volio da naši mladi dečki idu na svoju ruku u tako opasnu i neizvjesnu avanturu jer nije jasno hoće li uopće stići do odredišta i kome će se javiti. Pa Kijev je grad od gotovo tri milijuna stanovnika, a prepreka je i jezik. Otkad je u Hrvatskoj ukinut vojni rok, ti mladi momci ne samo da nemaju pojma što je rat, oni nisu nikada u životu držali borbenu pušku u ruci. Apsolutno ne podržavam tu mladenačku stihiju – kaže brigadir Zorica.

Komentara 53

UG
ugroženi
21:18 03.03.2022.

Naši mladi ljudi su zainteresirani za rat i oružje. Evo još jednog razloga da se vrati obavezni vojni rok. Pružimo im priliku tu, u njihovoj zemlji da ne bi morali odlaziti vani.

LI
LIGHT
05:15 04.03.2022.

Hrvatska treba slati samo HUMANITARNU POMOĆ.. i PRIHVAT IZBJEGLIH OSOBA..

ZR
Zrinskagora
06:43 04.03.2022.

Ne isplati se izgubit glavu na tuđoj zemlji za nešto dolara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?