JE LI BILO PROPUSTA?

Liječnici i vještaci komentirali nalaz o Matijanićevoj smrti: Uočili jednu stvar vezanu uz Povjerenstvo

25.08.2022.
u 23:01

Specijalizant smije pregledati pacijenta, ali nigdje u svijetu specijalizant ne potpisuje nalaz za čovjeka kojeg specijalist nije vidio, kaže jedan liječnik

Komentara 8

EZ
ezer
23:25 25.08.2022.

Koliko možemo iščitati preminuli novinar se sam liječio preko godinu dana konzultirajući se s liječnicima uz odbijanje uzimanja preporučene terapije. Nakon godinu dana stanje mu se pogoršalo COVID zarazom od kojih je posljedica preminuo. COVID očito napada pluća i srce i takvi bolesnici imaju veliki postotak smrtnosti.

MP
marinko.przolica
07:46 26.08.2022.

A što ste više naporni... Odrastao čovjek je bio bolestan, nije brinuo o svom zdravlju niti se liječio... Zadesila ga virusna upala o kojoj su primarno on i njegovi bližni trebali voditi računa... Nisu... Čini se da su to koristili za materijal za novinski članak... I krenulo na loše i završilo kako je završilo... Sjašite više s toga... Pa prošli su godišnji odmori...

Avatar Platipus77
Platipus77
11:05 26.08.2022.

Svi koji mi lupate "dislajkove" na prethodni komentar, mora da ste liječnici ili vam je to netko u obitelji. Običan čovjek ne može ostati ravnodušan, a kamo li podržavati ovaj igrokaz, i zataškavanje nemara koji je rezultirao smrću pacijenta. Vjerujemm da su novinari i autori ovog članka daleko više informirani te da su provjerili informaciju, odnosno, navod u podnaslovu teksta. U nastavku članka, koji sam pročitao u tiskanom izdanju, također se ističu i druge nelogičnosti i propusti, a tekst je daleko uvjerljiviji od izjava sa sporne, ridikulne pressice zdravstvenih "stručnjaka". Negdje sam pročitao čak i kritike na račun Matijanića koji je "davio" o svojim dijagnozama i kontraindikacijama te snimao razgovore kako bi prokazao i kompromitirao liječničku struku. Da...."NAMJERNO" je i umro, samo da bi dokazao svoju poantu. Uključimo malo mozak i imajmo empatije prema običnom čovjeku, a ne branimo struku koja mora primati "poklone" u vidu zlatnih ogrlica, umjetnina, cipela i alkohola samo zato što, kao i svi - radi za ono što je plaćen i to daleko više od hrvatskog prosjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?