REAKCIJA

Linić: Karamarko mora smijeniti ili suspendirati ravnatelja Grbića

'17.08.2010., Rijeka - Slavko Linic, saborski zastupnik SDP-a, na terasi hotela Bonavia.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
21.05.2011.
u 18:30

– Policija treba otvoriti istragu, a neće valjda to otvarati policija kojoj je ravnatelj Oliver Grbić - kaže Linić

Potrebno je provesti istragu i dokaže li se krivnja u aferi oko pretvaranja anonimnih prijava u kaznene po direktivi politike, nisu dovoljne samo smjene i gubljenje radnih mjesta za one koji su u tome sudjelovali. To su stravične kaznene radnje i zloupotrebe i rušenje ustavnog poretka RH, a ujedno i dokaz koliko je Hrvatska, koja želi biti članica EU, daleko od depolitizacije policije – komentirao je Slavko Linić.

On smatra da bi ministar Karamarko odmah trebao ili suspendirati ili smijeniti ravnatelja policije, otvoriti istragu o cijelom slučaju, a premijerka treba odlučiti o sudbini ministra policije.

– Policija treba otvoriti istragu, a neće valjda to otvarati policija kojoj je ravnatelj Oliver Grbić. Na miješanje Karamarka kao političke osobe u rad sustava već sam upozoravao. Pa on je javno napadao DORH u Rijeci i Koprivnici jer nisu prolazile njegove kaznene prijave – kaže Linić.

Komentara 48

Avatar seneka
seneka
19:22 21.05.2011.

Ja u cjelosti podržavam Linića.

ME
metla
20:23 21.05.2011.

Ja mislim da treba sve snjeniti . Dakle novi izbori i odmah smjene.

PR
prvacrta
19:04 21.05.2011.

Taman će ova komunjhara odlučivati koga treba smjeniti... Ako Vam narod presudi, nestat će i HDZ-a i SDP-a i ostale partijske/komunističke bratilje... Linić, Nobilo, Polančec.... koja izmješana skupina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije