Bablje ljeto

Ljeto još ne posustaje. Temperature se ovaj tjedan penju iznad 30 stupnjeva

sunce
Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.09.2015.
u 09:45

U narednim danima prevladava će djelomice ili pretežno sunčano

Iako je Hrvatsku jutros dočekalo sunčano i toplo vrijeme, naoblačenje sa zapada prvo će zahvatiti sjeverni Jadran i Gorski kotar, a zatim postupno i cijelu Hrvatsku, javlja vrijeme.net. Posvuda je uz povećanu naoblaku moguća povremena kiša, uz grmljavinske pljuskove obilnija sredinom dana i popodne na sjevernom i srednjem dijelu Jadrana te u Lici i Gorskom kotaru. U unutrašnjosti će puhati većinom slab i umjeren vjetar južnih smjerova, a u gorju i na Jadranu umjereno i jako jugo, na otvorenom moru mjestimice s olujnim udarima. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 12 do 16, a na Jadranu od 18 do 22°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 25 do 32, a na Jadranu od 26 do 30°C.

U narednim danima prevladavat će djelomice ili pretežno sunčano. Uz više oblaka ponajprije će u utorak na sjevernom Jadranu, u gorju i središnjoj Hrvatskoj ponegdje biti malo kiše ili pljuska s grmljavinom. Vjetar slab i umjeren južni i jugozapadni, a na Jadranu većinom jugo. Prema sredini tjedna sve toplije, najtoplije u Slavoniji. Temperature bi trebale rasti i do 30 stupnjeva.

>> Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

Komentara 2

Avatar ivo587
ivo587
10:26 14.09.2015.

ledeno doba je u biti. ja već grijem na max. noću od početka devetog s iznimkom par dana. Ove godine je bilo zima praktički do 5 mjeseca. Ljeto je bilo pakleno, mjesec dva i to samo zato šta su vjerojatnotno pritjecali vrući vjetrovi iz afrike, a haarpom su na balkanu zaustavili oblake. Dakle rezime, ljeta vruća radi zagađenja štetnim plinovima koje emitira čovjek. Zime hladne jer dolazi malo ledeno doba. Prognostičati-vi ste beskorisni, sve vidim sam, vaše prognoze su se pokazale nepouzdane. Dakle jedina svrha dhmza je uhljebljivanje jer pogode vrijeme ko ćorava kokoš.

DO
dommar36
11:25 14.09.2015.

dobro i ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije