REAKCIJE NA POREZNU REFORMU

Ljubo Jurčić: Kratkoročno će grupa građana bolje proći, a dugoročno smanjujemo potencijal razvoja

24.05.2023.
u 16:11

- Iako dio građana trenutno malo bolje prođe, to neće zaustaviti odljev građana iz Hrvatske, čak će indirektno biti faktor iseljavanja - pojašnjava prof. Ljubo Jurčić

Komentara 6

JO
Jojmene
17:31 24.05.2023.

Nakon njegovog objašnjavanja kako je prodaja Ine (u koju je 'umočen' preko ušiju) bila dobar posao, ne vjerujem mu ni kad sredinom srpnja veli da je sunčan dan ako prethodno ne provjerim.

TH
than
18:29 24.05.2023.

Je pa to je normalno. Niti jedna Vlada do sada nije mislila da budućnost, već samo da dobiju slijedeće izbore, a što će biti za x godina... Pa neće to oni rješavati. Do onda će se dobrano nakrasti i živjeti u nekoj drugoj državi.

DO
Domi
18:01 24.05.2023.

Još jedan od "stručnjaka" koji će ocrniti ama baš svaki potez ove Vlade. A kad je bio na vlasti, bio je jedan od glavnih koji su prodali dio INE za kikiriki. I nikom ništa. Usput, g. Jurčiću, ljudi iz siromašnijih zemalja teže, ne svi, otići raditi u zemlje koje bolje plaćaju za određena zanimanja. Pa tako i napr irski doktor moli Boga da dobije posao u SAD-u. Zamislite samo koliko bi Rusa ostalo u Rusiji da mogu slobodno otići i da, jadni, znaju, a većina ne zna, kako se živi na Zapadu i da ih zapadne zemlje žele primiti. 50 % ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije