PROVJERITE IZNOSE

Loše vijesti za vozače: Cijene goriva poskupljuju od utorka

Šibenik: Od danas nove cijene goriva, i dizel i benzin jeftiniji
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
18.10.2024.
u 12:12

Eurosuper bit će 1,49 eura po litri, a Eurodizel će koštati 1,37 eura

Idući utorak, 22. listopada, mijenjaju se cijene goriva. Cijene će, kako doznaje RTL, biti više nego sada. Naime, Eurosuper bit će 1,49 eura po litri, odnosno 0,05 centi više. Eurodizel će koštati 1,37 eura, odnosno 0,02 centa više. Plavi dizel bit će 0,03 centa skuplji, odnosno 0,77 eura po litri.

Podsjetimo, trenutne cijene su 1,44 EUR/l za benzinsko gorivo, 1,35 EUR/l za dizelsko gorivo te 0,74 EUR/l za plavi dizel. Te su cijene na snazi od 8. listopada, a i tada su porasle u odnosnu na prethodno razdoblje. Naime, za benzin je tada poskupio 0,01 EUR/l, dizela 0,02 EUR/l, a plavi dizel 0,01 EUR/l.

GALERIJA Tko je imao najbolji pogled? Supermjesec priredio spektakl diljem svijeta, nebo nije bilo naklonjeno Hrvatskoj
Šibenik: Od danas nove cijene goriva, i dizel i benzin jeftiniji
1/45

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije