Iz pritvora

Lovrić Merzel odlučila tko će je mijenjati na mjestu županice

Marina Lovrić Merzel
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
02.05.2014.
u 13:17

Odlukom je županica Zdenka Vahovca ovlastila da je "zamjenjuje u obavljanju dužnosti župana Sisačko-moslavačke županije u slučaju duže odsutnosti ili drugih razloga spriječenosti u obavljanju dužnosti".

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel iz pritvora u Remetincu odlučila je da će je mijenjati SDP-ov dožupan Zdenko Vahovec, obavijestili su o tome novinare iz županijske uprave. Svega dva dana nakon pritvaranja, županica je napisala tu odluku, no potrajalo je dok sud nije odobrio da odluka dođe iz Remetinca do sjedišta Županije.

Odlukom je županica Zdenka Vahovca ovlastila da je "zamjenjuje u obavljanju dužnosti župana Sisačko-moslavačke županije u slučaju duže odsutnosti ili drugih razloga spriječenosti u obavljanju dužnosti".

Županica je 1. travnja uhićena zbog sumnje na malverzacije i nanošenje štete županijskom proračunu, a ovog ponedjeljka joj je istražni zatvor, zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela, produžen za dodatna dva mjeseca. Cijelo to vrijeme primat će plaću iz županijskog proračuna jer joj zakon to omogućuje.

>> Dožupan Bogdan Rkman razbio službeni automobil

Komentara 35

Avatar NikadRobom
NikadRobom
13:46 02.05.2014.

Al Capone se moze uciti od Vas.

EB
eto_bas_zato
14:13 02.05.2014.

Prava se našla odlučivat, sve me strah njenog izbora!

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
14:15 02.05.2014.

Ona bi još odlučivala? Hahahaha... Pa toga ima samo u partiji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije