Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Hoće li Modrić igrati bude li osuđen “u ime RH”?

U korist Luke Modrića, Zdravka Mamića, nogometa i vladavine prava bilo bi dobro da se svi u HNS-u drže Šimunićeve dokazne metode po kojoj svi trebaju šutjeti o Modriću.

Komentari 12

BR
Brontops
17:19 11.07.2017.

Jos jedan doktorat o Modricevoj memoriji!?

VL
MO
mobitel20
01:06 12.07.2017.

Luku sigurno nemaju zasto osuditi "u ime hrvatskog naroda", sto se za pojedine novinare ne bi moglo reci.

VL
BA
bakulušić
18:04 11.07.2017.

Obzirom da su mediji preuzeli uloge i policije, i tužiteljstva i suda, bilo bi dobro da saborski zastupnici ukinu pravosuđe i da sve nadležnosti prenesu na HND, Duku i Lekovića. Novokmet im može biti savjetnik a Jurasić državni tajnik. Tada će u Hrvatskoj zavladati mir i dobro. Kao prije devedesetih.

VL
DU
Deleted user
15:28 11.07.2017.

Luka, mozda bi ti bilo najlakse sve ovo rijesiti tako da podneses zahtjev za srbsko drzavljanstvo (ako ti kazu da nemas nisto srpsko... ti donesi dokaz ... sspske srapnele u svojoj rodnoj kuci) i lijepo trazis da ti fifa odobrii najesen da zaigras za orlove umjesto vatrenih... vjeruj mi nitko vise nece nista ruzno o tebi napisati... isti dan ces u svim portalima postat jedan od najboljih veznih igraca evrope ako ne i svijeta... Dzaba ti priznanje u francuskoj i spanjolskoj... kad kod hr novinara imas manu da igras za hr reprezentaciju a oni su tuzni kad za hr igras... Evo vidis recimo novak djokovic je za njih genijalac sportski... sve najbolje se onjemu pise... a koliko je uplatio poreza ... koga briga... ali bitno je da tebi seciraju svaki euro... Drz se... i neosvrci se na glupane

VL
RE
REYAM
21:20 11.07.2017.

Pred zakonom bi svi trebali biti jednaki. I jedan dobar nogometaš treba odgovarati za svoja djela isto kao i jedan dobar premijer RH.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
14:49 11.07.2017.

Luka je pravi hrvat i ako uz Boga i domoljublje u repki neće imati koristi bojim se neće se osjecati kao svoj na svome balkanskome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.