zadnji dan karnevala

Lutka Slavka Linića zapaljena nakon fašničke presude

maškare, zadar, pale linića (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/25
21.02.2012.
u 19:40

Mještani Bokanjca "presudili" su ministru financija. Tako je lutka Slavko Lilyć u ulozi karnevalskog Krnje odgovarao za brojna nedjela pa i za PDV od 25 posto. Maškarana slavlja održala su se i u Šibeniku, Splitu, Bjelovaru...

Ključne riječi

Komentara 11

JV
j.vojvoda
11:59 22.02.2012.

Boze vrati nam Sukera i Kalmetu, jer ova banda ce nas unistiti u 6 mjesesi. Vrati se Jaco bando odlazi

OM
omer
13:28 22.02.2012.

--j.vojvoda-- kad bi po tvojoj želji Svevišnji vratio Šukera i Kaljmetu, za dvije godine Hrvatska više nebi postojala, bila bi pod međunarodnim patronatom koji bi njome upravljao, to ti je ono kad mentalno zaostala osoba ima skrbnika da se brine o njoj.

PE
Pegaz
09:33 22.02.2012.

Hm... a sto ovi u Bokanjcu nisu spaljivali npr. Sukera, koji nas je iz dana u dan, kao veliki strucnjak, nemilice zaduzivao po \"super\" kamatama od 8%, ili lopova Kalmetu? A da, zaboravih, ovaj drugi Superhik je nama ostalima uzimao da bi njima dolje davao pa - zasto bi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije