VINKOVCI

Majkama darovali lučice na Majčin dan

Majčin dan
Foto: S.Kraljevic
12.05.2014.
u 08:30

"Na taj način željeli smo iskazati poštovanje svim majkama"

Dušobrižništvo Opće županijske bolnice u Vinkovcima u suradnji s Upravom bolnice posjetilo je povodom Majčinog dana majke u vinkovačkom rodilištu i darovalo im male lučice s natpisom "Majko ti si svjetlo".

– Time smo željeli iskazati poštovanje svim majkama, svim onim ženama koje su se u današnje vrijeme ohrabrile biti majke i koje su prihvatile tu tešku i odgovornu zadaću u našem društvu. Također se na tihi način želimo boriti protiv pobačaja, odbacivanja života i želimo podržati majke i kao vjernici i kao ljudi – rekao je dušobrižnik vinkovačke bolnice pater Ivan Kuterovac.

S njim su vinkovačko rodilište pohodile i učenica 3. razreda Zdravstvene i veterinarske škole dr. Andrije Štampara Vinkovci Valentina Zagorac, stručna učiteljica u Zdravstvenoj i veterinarskoj školi dr. Andrije Štampara Vinkovci i članica Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara Ogranak Vinkovci Antonija Uršić i predsjednica Hrvatskog katoličkog društva medicinskih sestara i tehničara Ogranak Vinkovci Ivana Lovaković.

>> Majke, sretan vam Majčin dan!

Komentara 1

DU
Deleted user
11:37 12.05.2014.

Ja neznam sto je "lucice"? Sretan majcin dan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije