Ispred stana u Teslinoj

Mandatar Orešković: Zagreb je moj grad. Tu smo, tu ćemo i ostati!

Orešković
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
26.12.2015.
u 18:26

Kad sam se vratio 2009., upoznao sam ne samo Zagreb, nego i Hrvatsku, dok sam bio predsjednik Plive. Evo, tu smo, tu ćemo i ostati, poručio je Orešković.

Ekipa RTL-a ulovila je danas mandatara Tihomira Oreškovića u blizini stana u Teslinoj ulici u Zagrebu. U obližnjem kafiću sastao se sa Antom Čorušićem, liječnikom iz Petrove koji se sve češće spominje kao potencijalni ministar zdravlja iz redova HDZ-a.

O jednosatnom sastanku nije bilo komentara, ali o preseljenju u Zagreb, Tihomir Orešković je rado pričao.

"Zagreb je moj grad. To je moj grad i sretan sam da smo se opet vratili iz Amsterdama. Kad sam se vratio 2009., upoznao sam ne samo Zagreb, nego i Hrvatsku, dok sam bio predsjednik Plive. Evo, tu smo, tu ćemo i ostati", rekao je Orešković za RTL.

>> Tihomir Orešković: Uložit ću sve svoje znanje i trud da formiramo kvalitetnu vladu

Sretan je da će živjeti u središtu grada koji ima najbolji Advent u Europi.

"Svi su me zvali iz cijele Europe i prvo mi čestitali, a zatim su komentirali kako je Zagreb najljepši grad u Europi za Advent, mnogi moji kolege su dolazili i upoznali Zagreb", poručio je Tihomir Orešković. 

Komentara 386

Avatar Idler 3
Idler 3
18:35 26.12.2015.

Puno sreće (i uspjeha) u predstojećem mandatu.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
18:38 26.12.2015.

Bravo, napokon normalani građanin i čovjek. Sretno za boljitak Lijepe Naše. Pozdrav dobrim ljudima

SW
swic
18:38 26.12.2015.

Samo naprijed ! Dosta je bilo arogancije milanceta i njegove bratije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije