Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJA POSLOVNOG DNEVNIKA
Povratak na članak

Marić: Imao sam info da nam prijeti stepenica niže od junka. Ona nema ni ime jer tamo prije nitko nije bio

Glavne teme na konferenciji Poslovnog dnevnika bile su porezno opterećenja plaća, parafiskalni nameti, loše upravljanje državnim poduzećima...

Komentari 11

TM
trade_mark
15:44 20.11.2023.

"Imao sam info da nam prijeti stepenica niže od junka. Ona nema ni ime jer tamo prije nitko nije bio" čovječe, pa mi smo ko spejsšip enterprise, istražujemo područja u kojima još nitko nikada nije bio! trebalo bi nas nagraditi!

VL
EJ
ejStef
14:22 20.11.2023.

Javne strukture su i dalje glavni i osnovni problem Hrvatske koji vuče zemlju na dno EU-a. Niti ova vlada nije tu puno napravila, a bez toga nema niti smanjenja poreza i davanja, niti zdravijeg i većeg rasta... I dalje je tu Irska dobar primjer kako ići u reforme, koja je krenula od javnog sektora te je od najsiromašnije zemlje zapadne Europe došla na 2. po BDP-u u EU... No kod nas nema niti jedne političke opcije koja bi se usudila uhvatiti u koštac s tim javnim i paradržavnim strukturama, koja bi to dovela u red te smanjila to parazitiranje na tuđem radu. Niti jedne jedine... Fokus je bio jedini koji je upozoravao na te stvari, no onda su se udružili s Čačićem kojem je javni sektor sve, te su uništili i tu jednu bitnu kvalitetu kojom su se isticali. Postali su još jedna stranka koja se radi potencijalnih fotelja odrekla ciljeva...

VL
Avatar TheJack
TheJack
14:59 20.11.2023.

Ima l' sto da se mune?

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:07 20.11.2023.

A kaj veli sveznajući Cane ? Linića ni trpil kaj je jedini nekaj napravil vu njegvem mandatu.

VL
BR
Brankko
16:12 20.11.2023.

Porez na "neiskorištenu" imovinu, to je često tema. Neiskorištenu? Pero živi na selu. Odselio se iz roditeljske kuće i sa svojom ženom izgradio kuću, malo dalje u istom selu. Roditelji mu umru. On naslijedi roditeljsku kuću. Neiskorištena imovina. Udri po seljaku!

VL
LO
Lolita3
16:27 20.11.2023.

Ministar pritiska na porez na nekretnine samo zato jer misli da će Rješenjem o porezu i plaćanjem istog, u stvari legalizirati svoje (ne)brojene kuće, vile i palače. Noćna mora mu je Zakon o porijeklu imovine i zato vriska, još mu pokradeno nije sigurno....

VL
DM
D'Mich
15:26 20.11.2023.

Linić je imao najlošiju situaciju a mislim da ni kao ministar financija se nije iskazao. Ovi ostali su bolji od njega, Lalovac i Marić. Dalićka je sposobna ministrica šteta što nije ostala.

VL
Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
14:32 20.11.2023.

Lalovac plače nad malom plaćom ministra a dajem ruku u vatru da bi sutra htio biti na tom mjestu bez jednog jedinog eura plaće. Neka kaže koliko je dobio davajući kredite iz HBOR-a po babi i stričevima ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.