Totalni raskol

Mario Radić napustio Domovinski pokret: 'Ispisalo se i puno drugih članova, osnovat ćemo novu stranku'

Zagreb:  Mario Radić o izbornom saboru Domovinskog pokreta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
01.09.2024.
u 13:35

"Poslije izbora u subotu i svega što se događalo, ispisao sam se iz stranke. Isto je učinilo jako puno članova. Samo sam u subotu, poslije održanih izbora, dobio preko tisuću poruka nezadovoljnih članova i njihovih ispisnica koji ne podržavaju sve ovo što se radi i kako se radi", poručio je donedavni zamjenik predsjednika DP-a

Mario Radić više nije član Domovinskog pokreta. On je nakon subotnjih unutarstranačkih izbora u DP-u odlučio napustiti stranku koju je osnivao i u kojoj je bio zamjenik predsjednika stranke. – Poslije izbora u subotu i svega što se događalo, ispisao sam se iz stranke. To je učinilo jako puno članova. Samo sam u subotu, poslije održanih izbora, dobio više od tisuću poruka nezadovoljnih članova i njihovih ispisnica koji ne podržavaju sve ovo što se radi i kako se radi – rekao je Radić.

Dodaje i da će se ubrzo vidjeti hoće li Ivan Penava i ekipa oko njega znati upravljati i kako će raditi. Misli i da se u unutarstranačke izbore u DP-u uključio i dio članova HDZ-a. – Ljudi koji su napustili DP, zajedno sa mnom, napravit će novi politički projekt. Okupit ćemo se svi zajedno i kada dođe vrijeme, vidjet ćemo kako će se zvati i slično – istakao je Radić.

Poznato je da su Radić i njegovi suradnici napustili izborni sabor DP-a u subotu. Ubrzo se doznalo i da je DP napustio i eurozastupnik Stephen Bartulica. Željko Pervan je škarama presjekao člansku iskaznicu, a u isto vrijeme se na društvenim mrežema vodi pravi rat među dojučerašnjim stranačkim prijateljima. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Luksuzno zdanje koja će promijeniti izgled Šibenika: Početna cijena 7000 eura, iza svega stoji bogati Ukrajinac

Zagreb:  Mario Radić o izbornom saboru Domovinskog pokreta
1/33

Komentara 35

VA
vadis1
18:19 01.09.2024.

Kako se je Radic obogatio?

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
14:06 01.09.2024.

HR politicka scena samo ceka na tebe😁

AD
adisan
20:40 01.09.2024.

A ne valja vam nijedna od postojećih 1400 stranaka pa nam treba još jedna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije