Svi su bili u panici

Masovna tučnjava u Vodicama: 'Pobjegli smo iz kluba i otišli u ulicu iza njega kako bi se sakrili'

Vozila policije i vatrogasaca
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
26.07.2024.
u 09:44

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Sanja Baljkas za InfoVodice je rekla kako nije bilo pucnjave, nego je došlo do masovne tučnjave.

U ranim jutarnjim satima u jednom ugostiteljskom objektu u Vodicama došlo je do incidenta koji je prouzročio paniku među gostima, prenosi lokalni portal InfoVodice.  "Čuli smo pucanj i odmah se sakrili u WC. Bilo je strašno, nismo znali što se događa i koliko je opasno. Svi su bili u panici", portalu je dojavio njihov čitatelj. 

"Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama", i za 24sata je slično izjavila čitateljica, koja je još dodala da su svi u panici krenuli prema izlazu. "Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici", dodala je čitateljica.

Iz policije tvrde drugačije. Glasnogovornica PU šibensko-kninske Sanja Baljkas za InfoVodice je rekla kako nije bilo pucnjave, nego je došlo do masovne tučnjave. Dodala je i kako je kriminalističko istraživanje u tijeku te da će se nakon njegovog završetka znati više detalja.

GALERIJA Stotine na ispraćaju najmlađe žrtve pokolja u Daruvaru: 'Bio je čovjek koji ne bi ni mrava zgazio'

Vozila policije i vatrogasaca
1/12
Ključne riječi

Komentara 2

KO
Korda
11:08 26.07.2024.

Uvijek isto: tucnjava/pucnjava u nocnim klubovima ili na stadionima. I uvijek puni, svi od 14. godine hrle u klubove u koje, kao ne smijui, ali tamo se deru cajke i to je vrhunac kulturnog uzdizanja nase buducnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije