U sklopu sajma InGa na Zagrebačkom velesajmu održano je natjecanje mladih kuhara na kojem je najviše kulinarskog umijeća pokazao maturant varaždinske Gospodarske škole Franjo Copak, i to u konkurenciji sedam mladih kuhara u dobi od 18 do 22 godine. Franju sada očekuje i sudjelovanje u Gastro kupu, svojevrsnom ekipnom državnom natjecanju mladih kuhara.
Velesajam
Maturant Franjo Copak najbolji je mladi kuhar
Maturanta Gospodarske škole očekuje i sudjelovanje u Gastro kupu
Još nema komentara
Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.