Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORGANIZIRALA KUPOVANJE COVID POTVRDA
Povratak na članak

Medicinska sestra mora godinu dana u zatvor, dobila otkaz, mora platiti kaznu od 15.000 eura...

Prema optužnici, za lažne  COVID potvrde se naplaćivalo od 100 do 500 eura. Niža cijena je bila za prijatelje i poznanike

Komentari 3

SW
Sweet
19:29 18.03.2024.

Petra je kadar za ministra zdravstva. Bitno je imati para.... Bte kaj je s onim makim kaj je prodaval lažne testove? Na kojem mjestu je listi za izbore svoje stranke?

VL
SE
sean200
19:55 18.03.2024.

Gdje je bio Ustavni sud tada, kada je trebalo braniti građane ? Nigdje, bio je dio strukture. Zašto liječnici ne odgovaraju, jer su hladnokrvno pobili 20 000 ljudi , lošim i neispravnim liječenjem, kao i nametanjem 'cjepiva' koji je zapravo biološko oružje?

VL
AK
Aka
21:59 18.03.2024.

Ali to je bioterorizam zapravo!? Zamisli da ti necjepljeni su mogli stariju osobu sa komorbiditetima zaraziti i time izazvati smrt, a organizatori dobiju neke jeftine kaznice u zamjenu za tko zna koji ljudski život koji se ugasio zbog njihove pohlepe? I to rade medicinski službenici sestre, doktori ??? Pa kako im vjerovati? Gdje su popovi da porade na moralu ovih ljudi? Pa to je totalni moralni pad društva. Samo čekaju gdje što ukrasti, oteti. Treba ih poslati u Japan da se nauče poštivati druge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.