Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Međimurac dijelio golišave fotografije i snimke bivše izvanbračne supruge

Ilustracija
Fabian Sommer
20.10.2021.
u 18:50

Tri su kaznena djela za koja se tereti 36-godišnji Međimurac

Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, neizvršenje sudske odluke i zlouporabe snimke spolno eksplicitnog sadržaja tri su kaznena djela za koje će morati odgovarati 36-godišnjak iz Međimurja, protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu pokrenulo istragu.

Kako tvrde u DORH-u, on je 7. listopada tijekom vožnje u Čakovcu ugledao svoju 31-godišnju bivšu izvanbračnu suprugu kao suputnicu u drugom osobnom vozilu kojim je upravljala 29-godišnjakinja. Krenuo je za njima i i zaustavio i njihovo vozilo, a potom se, unatoč sudskoj zabrani približavanja na udaljenost manju od sto metara, zabrani uspostavljanja kontakta ili održavanja veze s njom te uznemiravanja ili uhođenja, obratio bivšoj partnerici i zatražio da krenu za njim.

Nastavile su vožnju, a okrivljenik je krenuo za njima i prednjom stranom vozila namjerno udario u stražnju stranu njihovog automobila, pri čemu je 31-godišnjakinja zadobila tjelesne ozljede, a na vozilu je nastala šteta od oko 15.000 kuna. Osim toga, osnovano se sumnja da je u rujnu bez pristanka 31-godišnjakinje dvjema osobama poslao na mobitel njezine fotografije i video-snimke neprimjerenog sadržaja. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 36-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:54 21.10.2021.

"bivša izvanbračna supruga". dajte se zapitajte oko te konstrukcije, što to uopće predstavlja.

OK
okvarbudovič
09:46 21.10.2021.

sram ju bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije