Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Meteoalarm izdao žuto upozorenje, mogući jaki pljuskovi s grmljavinom

kiša u Zagrebu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
06.05.2015.
u 07:15

Vrijeme će danas biti još toplije nego jučer, no u istočnoj i središnjoj Hrvatskoj moguće je grmljavinsko nevrijeme

Meteoalarm izdao je žuto upozorenje za osječku i zagrebačku regiju zbog mogućih jakih pljuskova s grmljavinom, a moguće je i izraženije grmljavinsko nevrijeme praćeno pojačanim vjetrom, osobito u sjevernim predjelima.

Unatoč izrazito visokim temperaturama koje će danas na osječkom području biti i do 34 stupnja Celzijeva, a na zagrebačkom do 32 stupnja Celzijeva, u poslijepodnevnim satima mogući su jaki grmljavinski pljuskovi.

Povremeno će sutra puhati umjeren jugozapadnjak na kopnu koji će poslijepodne okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu će puhati jugo.

Jutarnje temperature zraka bit će od 13 do 18 stupnjeva, na Jadranu od 15 do 20, a najviše dnevne od 24 do 28 na Jadranu, a od 28 do 32 stupnja Celzijeva u unutrašnjosti. 

>> Mini ljeto: Na Komiži i Hvaru 22, a u Zagrebu 20 stupnjeva u 8 sati ujutro

Komentara 25

MA
Machak
22:30 05.05.2015.

Pun mi je ku...fer više medija i paničarenja oko vremena čim se spremaju pasti dvije kapi kiše odmah dižete frku i paniku - danas svi kukaju o užasnim vrućinama i pametuju kako se zaštiti sutra ovo prekosutra ono..svi kremice i naočale ...nije ni čudo da ste svi puni alergija i boleščina. Jedini koju tu profitira su - oni koji prodaju kremice i naočale i daju glupave savjete.

DU
Deleted user
23:15 05.05.2015.

Kaj bu s mojim grahom? Taman je pedalj velik..... zelje može potrti, njega i ne volim, ali grah....

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:48 05.05.2015.

Tako bi trebala biti podijeljena Hrvatska, na dvije regije i dati svim županima, načelnicima, uhljebima..... otkaze, i evo milijarde u proračun i lijepo vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije