U NAPUŠTENOJ KUĆI

VIDEO Migrant bacio bombu i pucao na policiju u istočnoj Hercegovini, ubili su ga

Policijska akcija u Sarajevu, u tijeku su pretresi i uhićenja na više lokacija
Foto: Armin Durgut/PIXSELL/ Ilustracija
1/2
20.08.2024.
u 09:56

Migrant je ubijen nakon što se u više navrata odbio predati

Policija Republike Srpske u ponedjeljak navečer ubila je migranta nedaleko od Nevesinja u istočnoj Hercegovini koji je pucao iz vatrenoga oružja na policijske snage i mještane. Policijska uprava Trebinje priopćila je da je oko 23 sata ubila migranta u napuštenoj kući u mjestu Zovi Do u kojoj se zabarikadirao.

Policija ga je tijekom popodneva pokušala privesti nakon što se u Nevesinju sukobio s muškarcem zbog krađe. Kada su došli pred kuću u kojoj je ilegalno boravio nekoliko dana, migrant je otvorio vatru na pripadnike policije iz dvije vrste vatrenoga oružja te je bacio i bombu. Nitko od policajaca nije ozlijeđen.

Nakon toga u selo Zovi Do je stigao veliki broj pripadnika policije te je uspostavljeno više nadzornih punktova. Migrant je ubijen nakon što se u više navrata odbio predati.

Komentara 7

SU
SULUD
11:46 20.08.2024.

Čovjek samo htio mirno živjeti i raditi na Zapadu. O čemu vi?

Avatar Žuti
Žuti
11:15 20.08.2024.

Mediji moraju promijeniti priču. Umjesto da se prozivaju ljudi koji su protiv imigranata, mediji trebaju biti 100% protiv imigranata. Ovo nije dobro za Europu, a kada se političari i mediji probude onda će biti kasno. Arapima nije mjesto u Europi zbog kulturnih, vjerskih i socijalnih razloga.

D1
Dinamo 1982
12:47 20.08.2024.

Dobar dečec, dođe u drugu zemlju i odma nabavi pištolje i bombu. Njegovo ime nikad nećemo saznati niti možda da su mu braća već u Zagrebu. To nije politički korektno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije