Milan Bandić - Kandidat ili ne?

bandić
Patrik Macek / VLM / Pixsell
Autori: vk/VLM, I.Vi
18.09.2009.
u 14:08

Na redovitoj konferenciji za novinare Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, najavio je "osvježenja" u Gradskom uredu i Holdingu.

U sklopu panela "Kako grad pretvoriti u top brand" na Weekend Media Festivalu, moderator Božo Skoko nije odolio postaviti pitanje svih pitanja zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću.


Bandić: U Holdingu ću mijenjati one koji su izgubili motivaciju

Smjene u upravi Zagrebačkog holdinga najavio je jučer gradonačelnik Milan Bandić koji je ujedno i Skupština Holdinga. Ponovio je svoju najavu da će mijenjati ljude u gradskoj upravi i podružnicama.

- Idućeg tjedna vidjet ćemo tko je što napravio. Bit će osvježenja, dosad sam vikao, a sad ću djelovati. Javnost ću uskoro obavijestiti o novim kadrovima. Mijenjat ću one koji su izgubili vjerodostojnost, motivaciju i nisu na tragu politike koju su izabrali građani - kazao je Bandić.

Na pitanje hoće li smijeniti šefa uprave Holdinga Ivu Čovića, koji je na to mjesto došao na inzistiranje šefa stranke Zorana Milanovića, odgovorio je: "To ste vi rekli." Kazao je da zna da kasni sanacija klizišta u Velikom potoku na Črnomercu i da će zbog toga biti smjena odgovornih, što bi značilo u podružnici Vodoopskrba i odvodnja.

- Glumit ću operativca Holdinga i gradonačelnika - ironizirao je Bandić kako sve mora sam.

Kako se šuška u upravi, s mjesta pročelnice za imovinu mogla bi otići Ninoslava Zeković.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar pupoljak
pupoljak
16:24 18.09.2009.

Ma Milane, ne podupiru te niti jedni, niti drugi, to ti samo misliš. S toga sjedi s mirom tamo gdje jesi, jer predsjednička funkcija zahtijeva nešto više od razgovora sa \"kumicama\" iz Ćućerja i sa Dolca. Tu si dobar i budi tiho. Da! I nemoj ništa osvježavati, Zagrebu i zagrepčanima je dosta rodijaka i kumova. I tu budi tiho.

SU
superman
20:31 18.09.2009.

Očigledno je da je taj Sanader je stvarno nervozan. Gura Bandića mimo svakog ukusa u utrku, samo da bi Bandić uzeo glasove Vidoševiću. Prozirno!

DU
Deleted user
14:51 18.09.2009.

koji to njega građani podupiru ???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije