predomislio se

Milanović: Bio sam protivnik Pelješkog mosta, ali više nisam

Zoran Milanović (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/4
07.04.2013.
u 17:16

Netko će ga u Hrvatsku donijeti ja vjerujem da ćemo to biti mi. I tko god to bude neću mu biti zavidan, kazao je Milanović

– Bio sam jedan od najvećih protivnika tog projekta, međutim stvari su se promjenile tako da sam za Pelješki most, ali o tome nećemo govoriti dok nismo 100 posto sigurni da ćemo osigurati sredstva za njegovu realizaciju – osvrnuo se u Dubrovniku na projekt gradnje Pelješkog mosta premijer Zoran Milanvoić koji je ondje bio na predstavljanju kandidata za europski parlament uoči izbora koji će se održati iduću nedjelju, piše Slobodna Dalmacija.

– Netko će ga u Hrvatsku donijeti ja vjerujem da ćemo to biti mi. I tko god to bude neću mu biti zavidan. Ali ću uvijek gledati s prijezirom i neodobravanjem na one koji se prema ljudima odnose kao prema bićima koja ne misle. I najteži put je najduži - upornog, dosadnog objašnjavanja, ponavljanja pa  i onda kad misliš da te nitko ne vidi i ne čuje – dodao je Milanović.

U Dubrovniku je bila i predsjednica HNS-a Vesna Pusić koja je kazala da je upravo Dubrovnik svojom snagom i samosvijesti ravnopravan najboljima u Europi.

– U drugoj polovici 2013. godine Hrvatska iz pristupnih fondova EU ima na raspolaganju 650 milijuna eura, tako da je velika mogućnost financiranja Pelješkog mosta iz tih sredstava. Pozitivna stvar u takvom načinu financiranja znači red, transparentnost i da se odgovara za svaki euro i kunu koji je uložen – rekla je Pusić.

>> Sve o izbrima za europski parlament pratite i na našem specijalu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije