Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO RASPOLOŽEN

Milanović dobre volje u Pakoštanima: Zapjevao na 'Croatio, iz duše te ljubim' pa zapljeskao klapi

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
19.01.2023.
u 15:56

Inače, Milanović se danas pred medijima dotaknuo i niz aktualnih tema, a između ostalog i vlastite izjave od prije neki dan kada je rekao da ''SAD vodi rat s Rusijom preko Ukrajine''

 Povodom 30. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Maslenica, predsjednik Zoran Milanović danas je posjetio Zadarsku županiju, točnije u Zadru, Sukošanu te Pakoštanima. Milanovića su u Pakoštanima prilikom dodjele odlikovanja hrvatskim braniteljima dočekali i s klapom, a cijela dvorana je i zapjevala

Podsjetimo, svoj obilazak započeo je polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod Središnjeg križa na Gradskom groblju Zadar, pa pred Spomen-obilježjem 'Za Hrvatsku' u Sukošanu, da bi predsjednik na kraju došao i u Pakoštane gdje je održao govor. Tamo je bila organizirana i klapa koja je zapjevala pjesmu klape Intrade 'Croatio, iz duše te ljubim', a Milanović je nasmijano zapjevao i s njima te na kraju i zapljeskao. 

Inače, Milanović se danas pred medijima dotaknuo i niz aktualnih tema, a između ostalog i vlastite izjave od prije neki dan kada je rekao da ''SAD vodi rat s Rusijom preko Ukrajine''. Iako je šef ruske diplomacije Sergej Lavrov pohvalio tu Milanovićevu izjavu, predsjednik je kazao kako ''nije siguran što je s time htio postići''.

''Od početka se sve ovo radi na katastrofalan i štetan način. Rusija je globalna super-sila. Zapad je uspio pomiriti Ruse i Kineze, što je zaista talent, a sljedeći sukob je s Kinezima? U tome ćemo još manje sudjelovati. Što Lavrov želi postići, ja ne znam, jednom sam ga upoznao i bio sam hladan prema njemu'', kazao je ranije, o čemu više možete pročitati OVDJE.

>> VIDEO Grbin Plenkoviću: 'Pa jeste li vi glupi, u svim državama su cijene dizane na više. Uvođenje eura je trebalo biti dobro, majstore i to ste uprskali'

Komentara 9

AN
Anemija
16:18 19.01.2023.

Što reći o čovjeku kojeg se i vlastita mater srami.

ZA
zagi101
16:22 19.01.2023.

glumac

DU
Deleted user
16:13 19.01.2023.

Ipak je Zoka bio zapovjednik postrojbe u akciji "Maslenica"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije