Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tamo će boraviti nekoliko dana

Gdje je bio predsjednik dok je Sabor odbijao njegove zaključke: Milanović je sletio na jedan otok

Krapinske Toplice: Zoran Milanović dao je izjavu za medije
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
23.07.2023.
u 17:48

Dok je Milanović na Hvaru, Hrvatski sabor je većinom glasova odbio zaključke koje je predložio Milanović o štrajku u pravosuđu i plinskoj aferi.

Predsjednik Republike Zoran Milanović sletio je vojnim helikopterom na Hvar gdje će boraviti nekoliko dana. Neovisno o tome gdje boravi on će vršiti svoju dužnost i obavljati obveze, poručili su s Pantovčaka.

Nakon rasprave koja je trajala dva dana, Hrvatski sabor je većinom glasova odbio zaključke koje je predložio Milanović o štrajku u pravosuđu i plinskoj aferi, a prihvatio je zaključke vladajuće većine, navodi Dnevnik Nove TV.

>> VIDEO Zekanović izveo predstavu u Saboru: 'Donio' Milanovića, pa održao zanimljiv govor

Komentara 32

ŠT
ŠtoReći
18:05 23.07.2023.

Zakazati sjednicu, otići ležati, i ne pojaviti se.. haha Drago mi je barem su zastupnicima skratili odmor jer je sramotno otići 2 mj, sramotaaa. 1mj (5-6 tjedana najviše) je i dovoljno. Zamislite medijske hajke da je AP zakazao sjednicu iednicu i nije se pojavio ha

PR
prajdali100
18:01 23.07.2023.

Uh,dobro je,nekoliko dana možemo mirno spavati.

BJ
bjmaro
18:49 23.07.2023.

Zoki je genije , ovu oporbu u mozak ,a oni i dalje lapcu oko njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije