OBRATIO SE MEDIJIMA

Milanović: Ovo što su govorili Rimac i krčmar je kažnjivo, to je iznuda

Šibenik: Zoran Milanovi? dao je izjavu za medije
Dusko Jaramaz/PIXSELL
10.04.2024.
u 14:37

Osvrnuo se na grafite koji su se pojavili u Splitu, a na kojima ga se naziva "ruskom prostitutkom" te ističe da dođe u Split ako se usudi

Predsjednik Zoran Milanović na konferenciji za medije komentirao je sučeljavanja pa naveo kako su debate borbe za dojam kroz istinu. "Debata na dan pred izbornu šutnju nije debata. Debata ima smisla još danas, sutra", rekao je Milanović. "Na Pantovčaku je veliko klizište. Prijatelj mi kaže: 'To ti klizi prema Banskim dvorima'", rekao je te dodao kako je tada donio odluku.

"Dva puta sam išao na izbore. Ako dobiješ više od 30 posto glasova, valjda nešto vrijediš. Išao sam na predsjedničke izbore. Izabrali su me za predsjednika Hrvatske", ustvrdio je.

Osvrnuo se na grafite koji su se pojavili u Splitu, a na kojima ga se naziva "ruskom prostitutkom" te ističe da dođe u Split ako se usudi. "Napisali su to dan nakon što sam bio u Splitu. Mogu doći opet", kazao je Milanović. 

VEZANI ČLANCI:

"Ovo što su govorili Rimac i krčmar je kažnjivo, to je iznuda. Ovo je dokazano. Dakle, ti si iznuđivao. Ti njima daješ posao pa dolaziš po usluge. Čista iznuda, kriminalci", rekao je Milanović. 

"Inače, ja ustajem u 6 sati, što sam stariji i ranije. Imali ste velike lidere koji su ustajali u podne, i zločince. To ne znači ništa. Ako netko ustaje kasno, vjerojatno ne spava. Što to znači? Možda mora pomust' krave, možda mora ići brojiti novac. To nije vrlina ustajati u 6 sati, u određenim godinama to je tvornička postavka", istaknuo je.

Ključne riječi

Komentara 74

KA
Kapitol
15:00 10.04.2024.

Predsjednik bas jako zulja obozavatelje zna se.

LE
Levanto
15:22 10.04.2024.

Da voli krast ne bi ga napadali.

Avatar Hazl113
Hazl113
14:52 10.04.2024.

Zar nije radi toga onaj Sabo iz Vukovora bio u zatvoru? SDP u buksu, ADZ u radove za opće dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije