'MORAMO BITI LOJALNI'

Milanović uoči sastanka NATO-a: Naša uloga je učiniti sve što je moguće, nismo slučajno u Savezu

Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Maria Katić i Marko Beljan
1/2
25.02.2022.
u 17:12

Sastanak će biti održan online, a čelnici će raspravljati o ruskoj agresiji na Ukrajinu

Naša uloga je da kao saveznici, kao saveznici u Savezu sjevernoatlantskog ugovora, budemo lojalni svojim saveznicima, kazao je predsjednik Zoran Milanović uoči izvanrednog sastanka šefova država i vlada NATO-a.

Sastanak će biti održan online, a čelnici će raspravljati o ruskoj agresiji na Ukrajinu. Milanović je rekao kako na sastanak odlazi sa stavom kojeg je jučer dao u priopćenju, odnosno kako će Republika Hrvatska kao članica NATO saveza i Europske unije postupati u ovoj situaciji u okviru svojih obveza

''Naša uloga je da s s humanitarne, ljudske i diplomatske strane učinimo sve što je u ovom trenutku moguće. I da budemo svjesni da smo zemlja zapada, zapadne kulture i civilizacije. I da smo zato u NATO savezu. Nismo slučajno u NATO-u“, rekao je danas predsjednik Milanović, piše u priopćenju.

>> VIDEO Prosvjedi diljem Rusije protiv rata, uhićeno više od 1.700 ljudi: 'Prosvjednici su hrabri ljudi'

Komentara 4

MI
Milas
17:23 25.02.2022.

Pred neki dan je govorio posve drugacije.

AT
ATG
20:02 25.02.2022.

Okret 180? Ponovo. Koga to iznenađuje?

IV
IvoDivo
13:41 26.02.2022.

Slučajni štetočina je slučajno na mjestu na kojem sramoti državu zahvaljujuću moronu skori i sličnoj bagri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije