PREDSJEDNIK IDE U LEIPZIG

Milanović uoči utakmice: 'Neka vam srca budu vatrena, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi'

Zagreb: Izvanredna konferencija predsjednika Milanovića o Turudiću i Mamiću
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
24.06.2024.
u 13:18

"Kao i mnogo puta do sada, Hrvatska nogometna reprezentacija i danas ovisi samo o sebi - o svom nogometnom znanju, igračkom trudu i sportskom talentu", istaknuo je predsjednik Zoran Milanović

Predsjednik Republike Zoran Milanović boravit će danas u Njemačkoj sa suprugom prof. dr. sc. Sanjom Musić Milanović, izvijestio je ranije danas Ured predsjednika. Naime, Milanović i supruga bit će u Leipzigu gdje Hrvatska i Italija večeras igraju posljednju utakmicu grupne faze Europskog prvenstva. Uoči utakmice, Milanović se oglasio na Facebooku te ustvrdio kako svi u Hrvatskoj žele pobjedu Vatrenih.

"Kao i mnogo puta do sada, Hrvatska nogometna reprezentacija i danas ovisi samo o sebi - o svom nogometnom znanju, igračkom trudu i sportskom talentu. Svi u Hrvatskoj želimo pobjedu Vatrenih i nastavak nogometne borbe na Europskom prvenstvu i uvjeren sam kako uspjeh u važnoj utakmici protiv Italije može donijeti samo vjera u sebe koja je obilježila ovu sjajnu nogometnu generaciju. Hrvatska je sudbina od davnina da se uzda u sebe jer, kako to prema predanju reče hrvatski junak Nikola Šubić Zrinski - Bog je visoko, a car daleko. Ali Hrvatska će biti i ostati uz vas. Neka vam srca budu vatrena, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi!", naveo je.

Podsjetimo, uz Milanovića, utakmicu će pratiti predstojnik Ureda predsjednika Republike Orsat Miljenić te povjerenik Predsjednika Republike za sport Tomislav Paškvalin

"Na poziv predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina, predsjednik Milanović pratit će utakmicu trećeg kola skupine B na Europskom nogometnom prvenstvu između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Italije koja se igra na 'Stadionu Leipzig' u Leipzigu s početkom u 21 sat", poručio je Ured predsjednika RH.

 

GALERIJA 'Janje ispred paste', divovska zastava i ludnica uz harmoniku: Hrvati rade genijalnu atmosferu u Leipzigu
Zagreb: Izvanredna konferencija predsjednika Milanovića o Turudiću i Mamiću
1/71

Komentara 3

PO
podravina
13:31 24.06.2024.

Milanovicu, NE idi nikud, od tvojeg dolaska, samo steta drzavnom budzetu, ti niti imas hrvatski dres, trckaras po Maksimiru u dresu Engleza, takvi nas ne moraju "bodriti"!

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
13:33 24.06.2024.

Milanović uoči utakmice: 'Neka vam srca budu vunena da jih neka talijanska petarda ne zahladi, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi a ja gore na tribini sjedim kao svoj na svome u trošku balkanske raje'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije