Milanović već odavno upravlja SDP-om, on je njegova potrošna roba u kampanji

28.10.2024. u 09:27

Nije li doista simptomatično da su zastupnici SDP-a u Saboru odjednom svi u jedan glas, čitajući s papira, počeli propitkivati ministra obrane točno onako kako im je netko nevidljiv sugerirao i napisao?

Komentara 10

Avatar urokljivooko
urokljivooko
10:48 28.10.2024.

Osedlao ergelu iz štala, pardon, štaba, i jaše na čelu kolone. Druže Zoko mi ti se kunemo da sa tvojih pitanja ne skrenemo. Điiii haaaa!

Avatar bozijo
bozijo
10:20 28.10.2024.

Na svim važnijim mjestima u SDP-u su Milanovićevi mališani a asistiraju im također Milanovićevi Krešo i Dalija.Bernardić nije pripadao tom krugu pa su mu u startu krenuli s podmetanjima do konačne političke dekapitacije.Grbin je Milanovićev pokorni ali je uklonjen zbog toksičnosti uzrokovane osobnom pohlepom.

HR
hrza
11:19 28.10.2024.

Taj SDP je krpa za brisanje poda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije