Ministarstvo kulture:

'Hasanbegović nije povezan s objavama na Facebooku'

Zlatko Hasanbegović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.02.2016.
u 17:13

"Hasanbegović ne može snositi odgovornost za sadržaj objava, kao ni za moguće zloporabe"

Ministarstvo kulture danas je objavilo kako ministar kulture Zlatko Hasanbegović nije povezan s određenim objavama na Facebooku te da za njih ne može snositi odgovornost.

"Povodom objava na Facebook profilu 'Ministar kulture RH dr. sc. Zlatko Hasanbegović' kao i na Facebook stranici 'Zlatko Hasanbegović' te Facebook grupi 'dr. sc. Zlatko Hasanbegović – Grupa podrške' izvještavamo vas da ministar kulture RH dr. sc. Zlatko Hasanbegović osobno nije ni na koji način povezan s objavama na navedenim stranicama te ne može snositi bilo kakvu odgovornost za sadržaj objava, kao ni za moguće zloporabe. Isto je prijavljeno tehničkoj službi društvene mreže Facebook kao lažno predstavljanje i krađa identiteta", stoji na stranicama Ministarstva.

>> Oporba traži sazivanje sjednice Odbora za medije na kojoj bi saslušali Hasanbegovića

>> Dio neprofitnih medija traži smjenu ministra kulture Z. Hasanbegovića

Komentara 57

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
17:21 01.02.2016.

Gospodine ministre samo hrabro i nedajte se crvenim parazitima.

DU
Deleted user
17:24 01.02.2016.

Uživam u napadima ideološke medijske parazitske milicije na novog ministra.Hvala parazitima što otvaraju oči napaćenom Hr puku .

Avatar Marceluswallace
Marceluswallace
17:23 01.02.2016.

STASI je bio beba za naše proletere, kad nema dokaza, pakuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije