Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JASNIJE ĆE DEFINIRATI KONCESIJE'
Povratak na članak

Ministarstvo: Ni u kojem slučaju novi Zakon neće olakšati ograđivanje i naplatu ulaska na plažu

Iz Ministarstva su se zahvalili svim dosad pristiglim komentarima te su izrazili uvjerenje kako će uz njihov doprinos pripremiti kvalitetan Zakon koji će zaštiti pomorsko dobro, jedan od najvrjednijih prirodnih resursa Hrvatske

Komentari 3

JA
Jania
10:33 18.08.2022.

Znači li ovo da ni jedan komentar ne će biti prihvaćen? Zahvaliti SE znači pristojno odbiti.

VL
Avatar Verre
Verre
02:16 18.08.2022.

Čega? Naplata javne površine koja se nalazi još k tome u pomorskom dobru? Vi se šalite? Možete slobodno postavit onda i dva policajca i hitnu pored lika koji će mi pokušat naplatit. Hitna , da ih sve odveze. A policajci da me odvezu u pritvor. Nema šanse da ti platim.

VL
MU
multikultivator
16:31 17.08.2022.

Naravno, biti ce suprotno od onoga sto paraziti iz ministarstva govore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.