Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborski zastupnik DP-a Davor Dretar:
Povratak na članak

'Ministrica obmanjuje javnost oko učinkovitosti protugradne obrane'

Podsjetivši na velike materijalne štete od tuče prošlog tjedna u Krapinsko-zagorskoj županiji, Dretar je rekao da je ministrica poljoprivrede Marija Vučković prilikom obilaska tog područja iznijela četiri neistine i time obmanula javnost.

Komentari 7

ST
Stari
13:52 06.06.2022.

Austrija zasipa oblake iz aviona srebrnim jodidom . Mađari također imaju protugradnu zaštitu. Mi smo proizvodili rakete u "Đuri Đakoviću" i razbijali tuču i nikada nije bilo ovakvih katastrofa kao danas. Što vrijede mreže kad tuča veličine tenis lopte razbije sve od krovova do automobila.

VL
DU
Deleted user
15:58 06.06.2022.

Gdje je Vučković kupila diplomu

VL
DU
Deleted user
13:04 06.06.2022.

Gđa Vučković je pripadnik mlađe generacije koja se ne sjeća da je i protugradana zaštita bila u sklopu ustanova koje su se bavile razvojem i unapređenjem poljoprivrede. U tim ustanovama se radilo i na komasaciji ili ukrupnjavanju poljoprivrednog zemljišta, melorizaciji i navodnjavanju.

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
14:00 06.06.2022.

Vrlo relevantna osoba govori o protugradnoj zaštiti, garant mu je neki dobar drug napisal govor.

VL
FN
Fr@njo
13:41 06.06.2022.

Dudek se vise razmel u protugradnu zastitu nego cijelo ministarstvo na celu sa ministricom ...iz godine u godine stete su sve vece, a nista za za zastitu ne poduzima.

VL
MA
Marko1337
15:45 06.06.2022.

Sa ovakvom glavom degenerik drele bi bio najbolja obrana od tuče

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.