Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Mlada vozačica naletjela na policijski auto, dvoje policajaca ozlijeđeno

Navijači Hajduka u pratnji policije na odmorištu Nadin na autocesti A1
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
26.03.2024.
u 10:41

Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Sinoć u Zadru na raskrižju Ulica Ante Starčevića, 4. Gardijske brigade i Bleiburških žrtava u prometnoj nesreći ozlijeđena su dva policijska službenika. - Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 20-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka te iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u raskrižje za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja, uslijed čega oduzima prednost prolaska i udara u stražnji lijevi dio službenog automobila Policijske uprave zadarske, koji potom izlijeće s kolnika na prometni otok gdje udara u metalni stup semafora.

 Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme provođenja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica će biti prekršajno sankcionirana - istakla je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Snimke iz zraka pokazuju srušeni baltimorski most

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ričard
Ričard
10:47 26.03.2024.

haha, kad te krene. Curo sad brzo loto igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije