PREBAČEN HELIKOPTEROM

Mladić (20) iz Australije pao s ograde na Braču: Bori se za život

Rijeka: Prijevoz unesrećene osobe vojnim helikopterom
Goran Kovacic/PIXSELL
27.07.2023.
u 12:09

U mjestu Donji Humac na Braču na otvorenom prostoru došlo je do pada 20-godišnjeg državljanina Australije koji je prema početnim informacijama pao s ograde.

Sinoć je 20-godišnjak iz Australije pao s ograde na Braču. Sa ozljedama opasnim po život je prevezen helikopterom u splitsku bolnicu.

'U noći oko 3 sata u mjestu Donji Humac na Braču na otvorenom prostoru došlo je do pada 20-godišnjeg državljanina Australije koji je prema početnim informacijama pao s ograde koja se urušila. Prevezen je helikopterom u splitsku bolnicu, te su mu konstatirane teške i po život opasne ozljede', javljaju iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Mladići skakali u more, jedan nije izronio: Ronioci pronašli tijelo

Komentara 3

Avatar Cohen
Cohen
14:27 27.07.2023.

Kakva ograda (što ograđuje da postoji interes ili potreba za prijelaz na drugu stranu, koja visina)? Na otvorenom prostoru (?) u sitne sate- dobro da su ga našli.

GR
Greben
15:18 27.07.2023.

Citajuci tekst razmisljao sam kao ti i onda naidjem na tvoja vec napisana pitanja? Palac do neba!

ER
erosaonogasvijeta
00:31 28.07.2023.

Netko bi trebao biti odgovoran za to, sa obzirom da ograda se srusila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije