TUGA U PODVINJU

Mladić (22) iz Hrvatske poginuo na gradilištu u Njemačkoj: Danas će biti pokopan

Podvinje
Foto: Google Maps/Ilustracija
05.09.2024.
u 10:05

Tijelo preminulog mladića je, nakon istrage i obdukcije, prevezeno u Slavonski Brod

Ivan Koprić (22), iz slavonskobrodskog naselja Podvinje, poginuo je u četvrtak, 29. kolovoza, u njemačkom gradu Leverkusenu. Kako navodi PlusPortal, mladić je poginuo na gradilištu mosta preko Rajne. Naime, zbog puknuća sajle dizalice, s visine je pao teret težak nekoliko tona. Tijelo preminulog mladića je, nakon istrage i obdukcije, prevezeno u Slavonski Brod. Pogreb mladića bit će danas, 5. rujna, u 14 sati na mjesnom groblju u Podvinju. 

Njemački istražitelji, kako piše Fenix magazin, još uvijek nisu otkrili točne razloge koji su doveli do teške nesreće. U nesreći su dvojica radnika zadobila po život opasne ozljede, a četiri osobe su lakše ozlijeđene.

"Istraga o nesreći i smrti 22-godišnjaka je u tijeku i usredotočena je na pitanje postoje li konkretni dokazi o kaznenoj odgovornosti i nemaru treće strane", kazala je glasnogovornica ureda javnog tužitelja u Kölnu. Njemački mediji prenose kako se potporno uže navodno potrgalo pa palo na građevinsku dizalicu čiji su teški metalni dijelovi urušili dio potporne skele na mostu.

 

GALERIJA Otvoren spektakularni most Hercegovina: Plenković stigao s ministrima na otvorenje
Podvinje
1/34

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
11:02 05.09.2024.

Sućut obitelji i Laka mu hrvatska zemlja, koju je morao napustiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije