MAJKA OČAJNA

Mladića (27) iz Dugopolja pretukli u BiH, bori se za život: 'Nitko mu nije pomogao'

PIxsell/Facebook
15.10.2021.
u 14:45

Nakon što je prevezen u ambulantu u Vitezu, zbog neadekvatne pomoći doživio je moždani udar

Dugopoljanin Vicko Dodoja (27) proteklog je vikenda pretučen u noćnom klubu u Vitezu u BiH. Liječnici splitske bolnice i dalje se bore za život mladića koji je trenutno u induciranoj komi. 

Kako je za Slobodnu Dalmaciju ispričala majka pretučenog mladića Jela, Vicko je s društvom otišao u BiH na bikijadu, nakon koje su otišli u noćni klub. Tamo se i popilo, a navodno su se mladići iz njegovog društva nabacivali lokalnim djevojkama i nudili im novac za seksualne usluge. One su pak odugovlačile i tražile više novaca, a u međuvremenu su o svemu obavijestile svoje momke iz Viteza. 

- Moj Vice nije to radio, a kad su došli u hotel, ušao je u svoju sobu da se istušira. To je bilo oko pet sati ujutro u nedjelju i odjednom je čuo da netko razbija vrata na susjednoj sobi gdje su bili ti njegovi prijatelji s tim curama. Izašao je, a na njega su nasrnula dvojica momaka i počeli ga bez ikakvog povoda tući. Mlatili su ga na podu, čak su mu prijetili i pištoljem koliko sam čula, ispričala je Jela te nadodala kako su ga mladići prestali mlatiti tek kad su djevojke izašle iz sobe i kazale da on nije kriv. 

Vicko je ostao ležati na podu, a nitko mu nije pomogao, ispričala je majka. Nakon što je prevezen u ambulantu u Vitezu, zbog neadekvatne pomoći doživio je moždani udar.

- Tamo je totalno bezakonje, navodno su ova dva momka koji su ga pretukli bili uhićeni pa su pušteni jer su rekli da će sami doći u policiju. Mene najviše boli to što mu nisu pomogli, što nisu obavijestili obitelj, prošlo je toliko vremena dok smo mi saznali i uspjeli ga nekako prebaciti u splitsku bolnicu, priča majka kojoj su za incident javili tek oko 20 sati idućeg dana. 

U ponedjeljak je bio na operaciji te ima edem mozda, a trenutno je u induciranoj komi. U međuvremenu se proširila priča i da su Vicka opljačkali te mu ukrali nekoliko tisuća eura, no majka je opovrgnula te navode. 

Glasnogovornica Kantonalnog tužilaštva Srednjobosanskog kantona kazala je kako je istraga u toku te da se protiv dvojice osumnjičenika provodi istraga

>> VIDEO Kaos u Saboru: Oporba zauzela govornicu, Raspudić je recitirao prvo pjevanje "Pakla"!

Komentara 13

LI
liliZG
16:45 15.10.2021.

meni i dalje nije jasna ta trendovska fascinacija klubovima koji njeguju pevaljke ....seve,rozga,magazin , huljiči, dare bubamare i svi sličnog tonalitenog nazivlja su meni totalno nepojmljivi, prije rata , ta ekipa je imala u zagrebu mjesto u drvenoj stračari iza dinamovog stadiona.... danas u klubu na trgu bana jelačića u neboderu odjekuju ti primitivni zvuci čačak poskočica i meni i dalje neće biti jasno zašto-kako- što?????

DU
Deleted user
14:47 15.10.2021.

Sto je najgore Vitez je Hrvatski grad, a ne muslimanski, paaaa..

KP
Karlovacko pivo
15:07 15.10.2021.

Nebi bolje prošao ni u Zagrebu daje tražio to što su tražili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije