Izgubljeno i nađeno

Mladića posjet praonici skupo koštao. Nećete vjerovati zašto ga je ostavila djevojka

Foto: Instagram
26.06.2014.
u 08:58

Kako bi nepoznatu djevojku upoznao s 'bontonom' u praonici, mladić je na oglasnu ploču 'zakačio' njezino donje rublje i poruku sljedećeg sadržaja

Posjet praonici rublja jednog je muškarca skupo koštao. Djevojka koja je prije njega koristila perilicu u njoj je ostavila gaćice, a nakon što je mladić oprao svoje rublje, zametnute gaćice je pronašla njegova djevojka i zaključila kako je dečko vara.

Kako bi nepoznatu djevojku upoznao s "bontonom" u praonici, mladić je na oglasnu ploču "zakačio" njezino donje rublje i poruku sljedećeg sadržaja:

"Izgubljeno&nađeno:

Moja, sada bivša, djevojka pronašla je ove gaćice u mojoj košari za rublje. Hvala ti, zbog tebe sam samac."

>> Kako prekidaju djeca: Pročitajte dječakovo pismo (bivšoj) curi

Ključne riječi

Komentara 2

AS
asdasfasdg
11:35 27.06.2014.

Šta bi bilo da je našla nepoznate muške gaće.

RE
reborn
10:19 26.06.2014.

Kakva je to bila (bivša) veza, kad mu nije povjerovala kako je došao do kompromitirajućih gaćica? Ako je htio "malo akcije" sa (bivšom) curom - to je i dobio. Ako pak je htio graditi neki dugotrajni odnos, očito je negdje napravio "proceduralnu pogrešku" zbog koje mu (bivša) cura misli da je sklon nevjeri. Bolje bi mu bilo da razmisli o svojoj reputaciji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije