REAGIRAO NA RADIĆA

Mlinarić Ćipe nakon izbora: 'Nema nikakvog masovnog iščlanjenja. To znam sigurno'

Zagreb: Ivica Kukavica i Stipo Mlinarić obratili se medijima u Saboru
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
01.09.2024.
u 17:33

Stipo Mlinarić podsjetio je pak da su cijelo vrijeme u unutarstranačkoj kampanji govorili da druga struja želi ostaviti spaljenu zemlju

Novoizabrani zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić u nedjelju je rekao da "nema nikakvog masovnog iščlanjenja iz DP-a", nakon jučerašnjih unutarstranačkih izbora na kojima je za predsjednika stranke ponovno izabran Ivan Penava.

"Danas je 1. rujna i danas više nema struja u Domovinskom pokretu. Jučer su bili unutarstranački izbori, izgubili su 64 naprema 39. Onaj tko je htio izaći, izašao je jučer, vidjeli smo, gospodin Peternel i gospodin Mario Radić najavljivali su da će izaći. I vidjeli smo performanse koji su već bili pripremljeni gdje su sjekli škarama iskaznice - to je već bilo snimljeno i to je već bilo pripremljeno", izjavio je Mlinarić za HRT.

Reagirao je time na današnji istup dojučerašnjeg zamjenika predsjednika DP-a Marija Radića koji je u Osijeku potvrdio da se ispisao iz stranke i najavio osnivanje novog političkog okvira za djelovanje na političkoj sceni te kazao da mu je u ovome trenutku "teško i prebrojati tko je sve izašao iz DP-a", kao i da "izlaze i cijele stranačke organizacije".

Stipo Mlinarić podsjetio je pak da su cijelo vrijeme u unutarstranačkoj kampanji govorili da druga struja želi ostaviti spaljenu zemlju. "Nikakvog masovnog iščlanjenja iz Domovinskog pokreta nema. To znam sigurno", naglasio je. Podsjetio je i da su iz Domovinskog pokreta odlazili i Miroslav Škoro, Karolina Vidović Krišto i Milan Vrkljan.

"Osnivali su svoje stranke i gdje su danas na političkoj sceni? Nema ih nigdje. Tako će proći i Mario Radić i Igor Peternel ako idu u avanturu stvaranja nove stranke", poručio je Mlinarić.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Mlinarić Ćipe za Večernji: Iluzija Radića je pala u vodu, otišla je kao jesenja magla

Komentara 6

LI
LIBERTY
18:03 01.09.2024.

Na kraju će u DPu ostati samo Ćipe, Penava i onih 64 delegata...

EJ
ejStef
17:47 01.09.2024.

Mene su obrisali, ali je Puhovski rekao na TV-u, pa mogu ponoviti - iz DP-a odlaze oni koji znaju složiti 2-3 rečenice u komadu. Tako da se slažem s Ćipom, neće ih puno otići...

Avatar Hadezeovac iz Šumadije
Hadezeovac iz Šumadije
19:32 01.09.2024.

Popunit će vam Milorad većinu, nemaš brige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije