Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE SUPRUGA POSRNULOG PREDSJEDNIKA

Mnogi su se nadali kako će Joea nagovoriti da se povuče nakon debate, no Jill je odlučna: Nema odustajanja!

01.07.2024.
u 12:44

Vrlo prizemna i sklona praktičnim šalama, Jill Biden je profesorica na Northern Virginia Community Collegeu. Doktorirala je obrazovanje (Ed.D.) na Sveučilištu Delaware, a njena disertacija bila je usmjerena na obrazovanje zajednice i podršku studentima. Prva dama nastavila je raditi dok je njezin suprug bio na dužnosti, pokazujući da postoji život izvan sigurnosne ograde Bijele kuće

Komentara 14

PR
pravednik2
14:30 01.07.2024.

Naš predsjednik je bolji. Samo, zaboravio sam za koga.

OR
OPG Rasprdić
17:37 01.07.2024.

Koja je razlika između ovog zlostavljanja starije osobe koja ne zna za sebe i kada roditelji tjeraju djecu u prosjačenje?

ČU
Čubi
16:12 01.07.2024.

Buden če pobjediti jedino na isti način kako je i pobjedio sa punim kamionom glasačkih listića i svi su bili za njega kakav predsjednik takva i Amerika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije