MORH

Iznad Zagreba probijen zvučni zid, na Twitteru zbog tutnjave reagirala i Jadranka Kosor

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
01.04.2020.
u 12:59

Piloti 191. Eskadrile lovačkih aviona provodit će letove od 11 do 16 sati na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije

Zbog redovitih letačkih aktivnosti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva od 1. do 3. travnja moguće je probijanje zvučnog zida, izvijestili su u srijedu iz Ministarstva obrane.

Piloti 191. Eskadrile lovačkih aviona provodit će letove od 11 do 16 sati na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije na visini iznad 10 000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Tijekom letova, nešto iza 12:30 sati, buka i tutnjava osjetile su se i na području Zagreba pa se na Twitteru i Facebooku pojavilo mnoštvo reakcija zbunjenih Zagrepčana od kojih je većina mislila kako je opet riječ o potresu. Na tutnjavu zbog probijanja zvučnog zida reagirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor, no ostaje nejasno je li prethodno znala o čemu se radi ili je posumnjala na potres.

 

Ključne riječi

Komentara 99

DU
Deleted user
14:12 01.04.2020.

Kako se ovi iz hrvatskog zrakoplovstva usuđuju uznemiravati ovu ekipicu komentatora iz pete kolone. Pa stvarno.

RO
Rope22
14:24 01.04.2020.

Ovo je, sudeći prema "komentarisanju", udar na bogom nam dane manjine. Kada će se javiti pupavac i milošević? Da nisu u "karantinu"?😅

Avatar Warded
Warded
13:18 01.04.2020.

A kad joj Stazić "grune" ništa ne t(v)itaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije