BLAGDAN VELIKE GOSPE

Molitvenik Velika Gospa: snaga vjere koja povezuje generacije

Molitvenik
VL
10.08.2023.
u 14:05

Mnogi vjernici pronalaze utjehu u molitvi, posebno onoj upućenoj Djevici Mariji. Zato smo i ove godine, uoči njezina najvećeg blagdana, za vas pripremili prigodan dar.

U subotu 12. kolovoza uz Večernji list darujemo molitvenik Velika Gospa s molitvama, meditacijama i pjesmama posvećenima Bogorodici.

U srcu kolovoza, kada priroda blista u punom sjaju, vjernici diljem svijeta obilježavaju jedan od najvažnijih katoličkih blagdana - Veliku Gospu. Ovaj poseban dan ne samo da podsjeća na uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo nego i nosi sa sobom duboko ukorijenjenu molitvenu tradiciju. Molitvenik Velika Gospa postaje svjetionik duhovne povezanosti među generacijama, prenoseći poruke nade, mira i vjere.

Molitva postaje sredstvo komunikacije s Božjom milošću i duševnim mirom. Listajući stranice ovoga dragocjenog molitvenika, ispunjenog zazivima posvećenim Gospi, vjernici imaju priliku osjetiti prisutnost Blažene Djevice Marije kao majke i zagovornice. Ove molitve potiču nas na dublje razmišljanje o našim životima, oprostu i ljubavi prema bližnjima. Uza svaki stih i svaku rečenicu osjećamo snagu vjere koja nas okružuje i hrabri da se suočimo s izazovima svakodnevice.

Molitvenik potražite u subotu, 12. kolovoza na dar uz Večernji list.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
15:14 10.08.2023.

Slavimo gospu,Majku ,ali ista u katoličkoj crkvi nema nikakvo pravo. Propovijedaju vodu a piju vino.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije