Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURISTIČKA MEKA BUDUĆNOSTI

Može li Ravna Gora postati hrvatska Kranjska Gora? 'Mi imamo jači adut od Slovenaca'

30.01.2023.
u 12:50

Svaka obitelj mora imati dobru lopatu, 35 metara drva, pet tabli špeka, kiselo zelje i deset vreća krumpira. Onda je sve lakše. Turista ima sve više, naša Ravna Gora ima jači adut od slovenske Kranjske Gore – mir i tišinu

Komentara 6

SP
Spezzi
13:28 30.01.2023.

za napraviti skijalište ne treba snijeg, nego treba mozak i glava, a toga kod nas ima jako malo. mi smo npr potjerali ih RH dvojicu najjačih sportskih managera i trenera koji su napravio najuspješniji nogometni klub i s njim reprezentaciju s 2 medalje na zadnja 2 svjetska prvenstva. pa kako onda mislite napraviti skijašku priču ???!!!

Avatar Bobiii
Bobiii
22:25 30.01.2023.

HDZ ne gradi, on uništava!

Avatar Oriental
Oriental
15:16 30.01.2023.

HAHahaha e cuj Ravna gora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije