Mržnja protiv Crkve danas je ista kao i u vrijeme bl. Miroslava Bulešića

22.08.2024. u 12:31

Ova stravična slika naizgled je danas neshvatljiva, no mržnja protiv vjere, vjernika i svećenika toliko raste da je postala gotovo opipljivom u javnom prostoru, u koji se unosi neizmjerna količina mržnje popraćena predrasudama, neznanjem i isključivošću.

Ključne riječi

Komentara 4

IZ
Izilajf
13:11 23.08.2024.

Da, baš me ponekad iznenadi ta mržnja. Ali tim više podsjeti da smo na pravom putu.

CV
cvaljo
17:51 23.08.2024.

"Ako vas svijet mrzi, znajte da je mene mrzio prije nego vas. Kad biste bili od svijeta, svijet bi svoje ljubio; no budući da niste od svijeta, nego sam vas ja izabrao iz svijeta, zbog toga vas svijet mrzi."

Avatar zoster1
zoster1
13:34 25.08.2024.

Svaki iole normalan čovjek će mrziti i crkvu d.o.o. i njezine zaposlenike i pacijente..Fuj crkva d.o.o. ! fuj svečenici, fuj sestre !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije