Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKO NASILJE
Povratak na članak

Mučna priča iza najpoznatije haljine na Internetu: Nije joj dao da ode na razgovor na posao, pa ju je pokušao ubiti

Na sam ključni dan, 8. ožujka, Grace je ipak otišla na razgovor. Johnston je za to vrijeme pio u pubu i slao poruke supruzi o tome da "ga ne podržava, a trebala bi" te joj prijetio "da će netko umrijeti". Kad se vratila kući, pronašla ga je kako spava. Kad se probudio, rekao joj je da je ostavlja, izašao iz kuće. Ona ga je slijedila. Tad se okrenuo prema njoj, zgrabio je, srušio i pritisnuo uz tlo.

Komentari 2

Avatar nisam_robot
nisam_robot
08:50 11.05.2024.

Prijatelj ima rodbinu na takvom jednom udaljenom škotskom otoku. Kaže da ljudi nemaju što puno raditi tamo pa jako puno loču. Subvencionirani su jer država želi da otoci ostanu nastanjeni. Ono što imaju u izobilju su jako ukusni rakovi.

VL
Avatar Idler
Idler
02:17 11.05.2024.

Ne razmem, štel je prejti ona mu ni dala...pa to je samoobrana 😉

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.