Slučaj Fimi Media

Mudrinić umjesto na suđenje Ivi Sanaderu došao na poslovni skup

Ivica Mudrinić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
27.05.2013.
u 09:00

U nastavku suđenja za aferu Fimi media ispitani su Dubravko Tkalčić, bivši generalni direktor i čelnik uprave Janafa te Slavko Rajnović, bivši direktor Hrvatskih voda.

U nastavku suđenja za aferu Fimi media ispitani su Dubravko Tkalčić, bivši generalni direktor i čelnik uprave Janafa, te Slavko Rajnović, bivši direktor Hrvatskih voda.

Tkalčić je u travnju 2007. godine bio na sastanku u Vladi na kojem su bili prisutni čelnici javnih poduzeća i na kojem je, kazao je, Sanader govorio o potrebi suradnji firmi i objedinjavanju javne nabave. Preko Fimi medije Janaf je, svjedočio je, 2006. godine nabavljao novogodišnje poklone, a 2007. ta je tvrtka odradila jedan promidžbeni posao.

Rajnović je također bio na spomenutom sastanku u Vladi, na kojem je, kaže, uvodni dio iznio Mladen Barišić, a onda je govorio Sanader pa je Barišić zaključio sastanak, a tvrdi da se Fimi media izrijekom nije spominjala. Na pitanje tužiteljice u kojem je svojstvu Barišić bio na sastanku, Rajnović se zapetljao, pa kazao da je bio na sastanku kao ravnatelj Carinske uprave pa kao jedan od čelnika Vlade.

Na suđenju se nije pojavio svjedok, direktor T-HT-a, Ivica Mudrinić koji se ispričao zbog sastanka u udruzi poslodavaca.

>>Zubak kao svjedok: Ovo je kao u seriji "Lud, zbunjen, normalan"

>>'Maček je Sanadera, Jarnjaka i J. Kosor upozorio na Fimi mediju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije