NEUGODNA SCENA

Muke TV voditeljice: Našla se na udaru javnosti zbog ovog bizarnog zahtjeva

Amber Sherlock
Foto: Screenshot Youtube
1/2
12.01.2017.
u 21:48

Cijela poprilično neugodna scena dogodila se prije emitiranja, ali je snimka na kraju objavljena

Australska televizijska voditeljica našla se na udaru kritika nakon što je kolegici naredila da se preodjene.

Amber Sherlock s Channel Nine Newsa napala je novinarku Julie Snook zbog svijetle košulje koju je nosila. Naime, i Sherlock i gošća nosile su bijelu odjeću i Sherlock je zaključila da to ne bi izgledalo dobro pa je zatražila od Snook da odjene crni sako, što je ona na kraju i učinila.

– Zatražila sam te to prije dva i pol sata – rekla je Sherlock.

Cijela prilično neugodna scena dogodila se prije emitiranja, ali je snimka na kraju objavljena. Kada je program krenuo uživo, sve tri sudionice bile su nasmiješene kao da se ništa nije dogodilo.

Sherlock, koja je kritizirana zbog svog ponašanja prema kolegici, priznala je da je vjerojatno pretjerala zbog pritiska.

– Televizija uživo može biti prilično stresna. Kao što svi znaju, nije baš zabavno kad na posao ili zabavu dođete u istoj odjeći kao netko od vaših kolega ili prijatelja – rekla je voditeljica.

 

>> Tijekom vijesti uživo talijanska voditeljica ispod staklenog stola otkrila više no što je trebala!

>> Gaf HTV-ove voditeljice koji je naljutio glumca Branka Đurića

Komentara 7

DU
Deleted user
22:32 12.01.2017.

Ovo je stvarno strašno. O ovome je trebalo sazvati izvanrednu presicu. Brejk njus

KA
Kameni
07:40 13.01.2017.

Covjek me je pitao imam li upaljac, posto nisam pusio nisam ni imao upaljac, produzio je dalje do slijedeceg u rovu, nekih 10-15 metara od mene, ja se spustih u bunker da vidim dali netko ipak ima upaljac, nekoliko sekundi poslije pade minobacacka granata i razbija ovoga sto je trazio upaljac kao i toga sa kojim je pricao, kad smo izisli i dosli do mjesta gdje su nastradali video sam samo ruku od jednog od te dvoice, tijela su ocigledno uslijed eksplozije bila izbacena iz rova. Situacija je bila stresna, ne mozda kao TV program uzivo ali je ipak bila stresna. Slijedecih dana nisam video ni jedan clanak na tu temu u Vecernjem Listu ili globalno.

DU
Deleted user
07:22 13.01.2017.

Dobro da je živa ostala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije