Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI DVORI

Muškarac došao na Pantovčak i tražio da razgovara s Milanovićem? Došla policija, stigao i 'pauk'

Zagreb: Ulaz u predsjedni?ke dvore
kraljigo
08.03.2024.
u 14:11

Milanović je ovog petka krenuo prema Požegi gdje prisustvuje prisezi 41. generacije ročnika

Nepoznati muškarac dovezao se danas pred rezidenciju predsjednika Zorana Milanovića na Pantovčaku, a 24sata neslužbeno doznaju da je s njime htio ''razgovarati''. Međutim, Milanović je ovog petka krenuo prema Požegi gdje će prisustvovati prisezi 41. generacije ročnika. 

Kad je čovjek čuo da predsjednika nema, okrenuo se i izvadio transparent, no nije poznato što je pisalo. Nakon toga stigla je i policija koja ga je legitimirala, a zatim i pauk koji je odvezao automobil.

Inače, predsjednik je danas na dva protokolarna događaja, od kojih je jedno i svečana primopredaja dužnosti načelnika Glavnog stožera OSRH Tihomiru Kundidu, čime je službeno krenuo njegov mandat. Nakon ovog događaja u Zagrebu, Milanović je ovog petka otputovao i do Požege gdje sudjeluje na prisezi 41. naraštaja ročnika, a nakon čega su najavljene i njegove izjave koje bi se mogle upravo odnositi na datum izbora. 

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Ovo će biti nova zgrada Hrvatskog sabora: Preselit će se zbog obnove

Zagreb: Ulaz u predsjedni?ke dvore
1/12

Komentara 5

BR
Brandfackel2
14:20 08.03.2024.

Jel Milanović uopće vidio tko ga to traži? Možda prijatelj iz Vrapča...

PO
podravina
16:01 08.03.2024.

U cemu je problem?????, traziti razgovor sa Milanovicem????Pa nismo mi S. Koreja, po koje clanku zakona je zabranjeno traziti razgovor sa "Predsjednikom"??????

ZD
ZDRU
14:26 08.03.2024.

"Policija legitimirala policajca"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije