DRAMA U SLOVENIJI

Muškarac pucao na policijske službenike s balkona. Specijalci mu upali u kuću i uhitili ga

Specijalci
Ivo Čagalj/PIXSELL
26.09.2023.
u 19:20

Drama je trajala do 19 sati kada je muškarac uhićen

Mariborska policija jutros je obaviještena o pucnjavi koja se dogodila oko 8:40 sati kod Draženaca na području Ptuja. Policija je odmah pri dolasku zatekla muškarca koji posjeduje oružje te su ga više puta zamolili da ga odloži. On to nije učinio već je pucao na policijske službenike s balkona, piše 24ur.

Na mjesto događaja helikopterom su doletjeli i pripadnici Specijalne jedinice policije te policijski pregovarač. Prema prvim informacijama nema ozlijeđenih, a građani su zamoljeni da se ne približavaju mjestu događaja. "Nekoliko je puta zakoračio na balkon s kojeg je u 9.48 sati ispalio nekoliko hitaca. Gađao je i u policajce", priopćila je glasnogovornica Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga.

Na pitanje jesu li točni natpisi na društvenim mrežama, drži li muškarac koji je pucao na policiju taoce u kući Čelofiga je odgovorila da su zasad kontaktirali samo jednu osobu i da nema saznanja da je još netko bio s njim. 

Drama je trajala do 19 sati kada je muškarac uhićen. Specijalci su upali u kuću i uhitili ga. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Zavadlav opet držao predavanje sutkinji: 'Vi ste mene morali to prije pitati'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije